Školní časopis roku 2019

Milí čtenáři, s radostí Vám oznamujeme, že i letos jsme měly tu čest zúčastnit se vyhlášení o nejlepší školní časopis roku 2019.

Udělování cen probíhalo na Fakultně sociálních studií MU. Akce začala zápisem do prezenčních listin. Den nám zpříjemnilo malé občerstvení ve formě obložených baget. Před samotným vyhlášením, byla možnost navštívit zajímavé workshopy a přednášky, kterých jsme se zúčastnily. Také jsme si mohly prohlédnout časopisy ostatních škol. Každý tým se poté domluvil, jakému konkurentovi dá svůj hlas. I přes možnou rivalitu byla atmosféra na fakultě velice příjemná a celý den zaznamenávala Česká televize.

Dovršila druhá hodina odpolední a začalo vyhlašování. Jaselský kurýr obsadil krásné 9. místo nejlepšího školního časopisu roku 2019 z celkem 385 přihlášených časopisů ze základních a středních škol. Máme krásný pocit na srdcích a těší nás, že vy čtenáři jste tu s námi a podporujete naši tvorbu. Rok 2020 už klepe na dveře, a tak si myslíme, že není na škodu dát si jedno předčasné předsevzetí. Mohlo by znít nějak takto: „Letos budeme psát tak, abychom se přiblížili alespoň o maličký krok lepšímu umístění.“ Doufáme, že naše články budou stále užitečné a třeba i o těch vánočních svátcích se s námi budete moci uvolnit.

Přejeme Vám krásné Vánoce a klidné prožití adventního času.

Akce se účastnily žákyně – Valentina Horáková, Simona Hrabovská, Denisa Valíková a Klára Hájková.