HARTMANN School Awards

Dne 25. 11. 2022 se zúčastnila třída 4L vyhlášení soutěže 2. ročníku „HARTMANN School Awards“. Úkolem žáků bylo připravit práci na jedno ze čtyř témat:
  • Digitalizace zdravotnictví;
  • co lékaře a sestry naučila pandemie;
  • přínosy telemedicíny;
  • zvýšení kvality v domácí péči.

Žáci ze 4 L si zvolili zvýšení kvality v domácí péči. Sice se neumístili na prvních třech příčkách, ale jejich práce patřila mezi semifinalisty 12. nejlepších ze 48 přihlášených škol.

Celé vyhlášení se neslo v přátelském duchu za přítomnosti prezidentky České asociace sester PhDr. Martiny Šochmanové, MBA; primáře Kardiologického oddělení Nemocnice Na Homolce prof. MUDr. Petra Neužila, CSc., FESC.; vedoucího lékaře zdravotnické záchranné služby a Oddělení urgentního příjmu dospělých ve Fakultní nemocnici v Motole MUDr. Marka Dvořáka, Ph.D., MBA; generálního ředitele Aliance pro telemedicínu a digitalizaci zdravotnictví a sociálních služeb Karla Novotného, MBA a zástupce společnosti HARTMANN Mgr. Jana Civína, LL.M.

Žáci si mohli nejen s porotci popovídat a zeptat se na jejich zkušenosti z odborné praxe, ale samozřejmě se i vyfotografovat. Velice si vážíme, že jsme se mohli soutěže zúčastnit.

Zapsala: PhDr. Milena Spurná